Mikä on packraft?

Packraft eli vapaasti suomennettuna reppulautta on pieneen tilaan pakkautuva ultrakevyt ilmatäytteinen kanootti. Packraftin täyttäminen onnistuu mukana tulevalla täyttöpussilla tai erikseen ostettavalla ladattavalla USB-pumpulla. 

Packraftin parhaimpiin puoliin kuuluu sen keveys, pieni koko, monipuoiliset käyttömahdollisuudet ja varastoinnin helppous. Se soveltuu niin kaupungissa kuin maaseudulla asuvallekin. Packraft kulkee tarvittaessa aina mukana vaikka auton takakontissa viemättä kuitenkaan liikaa tilaa muilta tavaroilta.

Packraftiä voi hyödyntää niin kalastuksessa, metsästyksessä, koskenlaskussa kuin virtaamattoman veden melonnassakin.

Kuljettaminen onnistuu keveyden vuoksi rinkassa tai repussa. Packraftin voit ottaa mukaasi käytännössä mihin vain. Sitä voi kuljettaa myös täytettynä kätevistä kantokahvoista tai liinoilla rinkkaan kiinnitettynä.

Packraft mahdollistaa uusien koskemattomien kalapaikkojen löytämisen ja kartoittamisen. Packraftin kyydissä voi kalastaa niin perinteisillä vapavälineillä kuin perhokalastusvälineilläkin. Lisävarusteilla kuten vapatelineellä ja kalastusistuimella voi halutessaan lisätä kalastusmukavuutta entisestään.

Melominen packraftillä on koko perheen harrastus. Mukaan mahtuu niin lapset kuin koiratkin. Packraft-malli kannattaakin valita omien käyttötarkoituksien mukaan. Kestävä materiaali mahdollistaa myös nelijalkaisten ystävien kanssa harrastamisen. Esimerkiksi sorsastus koiran ja packraftin kanssa onnistuu vaikeasti saavutettavissakin kohteissa.

Packraft, koe luonto uudella tavalla!