Ilmainen toimitus yli 300€ ostoksille!
Ilmainen toimitus yli 300€ ostoksille!
Cart 0

Tietoa meistä

Me olemme kaksi retkeilystä, melonnasta ja kalastuksesta kiinnostunutta kaveria. Pari vuotta sitten löysimme vuosittaisille retkillemme uuden ulottuvuuden packraftien avulla. Pääsimme kauemmas erämaan rauhaan, paikkoihin joissa ei juuri muita ihmisiä näkynyt. Heti ensimmäisen reissun jälkeen huomasimme, että paluuta entiseen ei enää ollut. Packraftit tulevat olemaan osa reissujamme aina tästä eteenpäin.

Muutaman sattuman kautta päätimme perustaa yrityksen (Paddle Faster Oy) ja aloitamme taipaleemme tuomalla maahan Norjan eniten myytyä packraft-merkkiä Kiparaa. Kiparan packraftiin päädyimme kokeiltuamme useampaa kotimaassa myytävää packraftiä ja vertailtuamme tuotteiden toiminnallisuutta, lisätarvikkeiden monipuolisuutta ja laatua.

Kyseisten packraftien kehityksessä on ollut mukana viimeisen kahden vuoden aikana maailmankuulu retkeilijä Lars Monsen! Olemme innoissamme uuden mahdollisuuden edessä, koska nyt voimme yhdistää työn ja intohimomme.

Tarjoamme aluksi muutamaa eniten myytyä packraft-mallia ja tarkoituksena on laajentaa varastoa tulevaisuudessa. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu verkkokaupan laajentaminen myös muihin tarkoin valikoituihin retkeily-, melonta- ja ulkoiluvälineisiin.

 

 

Petri

petri.tomppo@paddlefaster.fi

 tomi.backman@paddlefaster.fi